گزارش جلسه با مدیر برند پوشانیک

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۷۶۱ اخبار

دراین جلسه که با حضور ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر بسطامی و مدیر محترم گروه دوخت وطراحی لباس سرکار خانم دکتر الهی و رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشکده آقای تات به همراه  اقای دکتر محقق مدیر برند پوشانیک برگزار گردید . دوطرف به شرح دیدگاههای خود درزمینه همکاریهای علمی و پژوهشی درقالب مرکز نوآوری مدو لباس و کنسرسیوم اشتغال دانشکده پرداختند .
درابتدای این جلسه آقای دکتر محقق با معرفی برند پوشانیک به شرح اقدامات و فعالیتهای خود پرداختند و با توجه به ظرفیت های بالقوه دانشکده در عرصه های مختلف درخواست همکاری درقالب مرکز نوآوری با استقرار شتاب دهنده ها ودرنهایت تسهیل ورود دانشجویان به بازار کار را دادند .
پس از ایشان سرکار خانم دکتر بسطامی با بر شمردن مزیتهای نسبی دانشکده در رشته های مختلف ضمن استقبال از موضوع مطرح شده دستور پیگیری و به ثمر نشستن ایده های طرح شده دراین نشست رادر قالب امضای تفاهم نامه همکاری  صادر فرمودند .

عکس