گزارش سمیناراشنایی با روش تحقیق گرند تئوری مطالعه موردی - آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده

به گزارش معاونت پژوهش دانشکده از سلسله برنامه های هفته پژوهش سمینارهای ((آشنایی با روش تحقیق گرند تئوری مطالعه موردی - آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده )) درتاریخ 4/10/1402 درمحل آمفی تئاتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشکده طبق برنامه آغاز شد .

درابتدای برنامه سرکار خانم بیرامی طی سخنانی درمورد روشهای مختلف تحقیق و مطالعه برای دانشجویان صحبت کردند و از مهمترین موضوعات مورد اشاره ایشان می توان به :
انواع روش تحقیق بر اساس هدف
تحقیق بنیادی
تحقیق کاربردی
انواع روش تحقیق بر اساس روش گردآوری داده‌ها
پژوهش‌ها براساس نحوه گردآوری داده‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند: تحقیق توصیفی -   تحقیق آزمایشی
تحقیق توصیفی (غیر آزمایشی) شامل ۵ دسته است:تحقیق پیمایشی -تحقیق همبستگی - تحقیق پس رویداد یاقدام پژوهی
اشاره نمود .
پس از ایشان سرکار خانم نسرین مرادی درمورد آشنایی با روشهای سرچ و پایگاههای داده و نحوه بهره برداری از این پایگاهها سخن به میان آوردند .
اهم موضوعات مورد اشاره ایشان :
چهار موسسه بین المللی در علوم مختلف مجلات را نمایه یا ایندکس می کنند که شامل شرکت‌های زیر می‌شود:
تامسون رویترز (Thomson Reuters)؛ نمایه‌های isi و wos؛
اسکوپوس (Scopus)،
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پاب مد(PubMed) .
و نحوه بارگذاری و برداشت مقالات از این پایگاهها را به صورت مختصر توضیح دادند .
درپایان به رسم یادبود آقای تات به نمایندگی از معاونت پژوهشی با اهدا لوح تقدیر از سخنرانان تقدیر به عمل آوردند .