آیین معرفی کتاب، رویکرد نوین معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی تهران در راستای غنای منابع آموزشی صنعت فرهنگی مد و لباس کشور

سرکار خانم مهندس گرد: اعتلا و غنای منابع آموزشی صنعت مد و لباس کشور گامی مهم در تربیت جوانان متخصص و ثروت آفرین است.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری آیین معرفی کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر – برپایه سیستم سایزبندی بومی، رهیافتی نوآورانه به الگوسازی استاندارد، روز سه شنبه مورخ 22شهریور 1401 با همت  مرکز نوآوری مد و لباس دانشکده دکتر شریعتی و انجمن فرهنگی و هنری پوشاک مدارس ایران، برگزار گردید.

سرکار خانم گرد ریاست محترم دانشکده در سخنرانی خود با قدردانی از پدیدآورنده کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر، به نیاز جامعه علمی و صنعت کشور به روزآمد شدن منابع و نیز تربیت نیروی ماهر و متخصص در صنعت مد و لباس پرداخته و این موضوع که دانش آموختگان این حوزه باید توان ثروت آفرینی را با توجه به تخصص و مهارت خود داشته باشند اشاره و بر همکاری و هم افزایی اساتید، دانشوران و هنرمندان این حوزه در اعتلای منابع آموزشی کشور و حمایت از آثاری از این دست تاکید کردند.

در این آیین که اساتید، فرهیختگان، هنرمندان و فعالان صنعت در حوزه یادشده حضور داشتند سرکار خانم دکتر الهی مدیر گروه طراحی پارچه و لباس و رییس مرکز نوآوری دانشکده نیز یکی دیگر از سخنرانان بودند که مطالبی را در باب حضور فعال فارغ التحصیلان این دانشکده در عرصه های مختلف آموزشی و صنعت و نیز ضرورت  انجام فعالیت های علمی در این حوزه ارائه نمودند.

در ادامه جناب آقای حمید یوسفی پدید آورنده کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر و نوآور سیستم سایزبندی بومی که در مورد فرایند چاپ کتاب سخنانی ارائه نمودند و در ادامه افزودند با توجه به اهداف اساسنامه‌ای و موضوع فعالیت های این انجمن از جمله جریان سازی فرهنگی، تربیت نیروهای ماهر و ...، انجمن در انجام فعالیت های پژوهشی خود دست یاری اساتید و فرهیختگان این حوزه را می فشارد.

حسن ختام این آیین تقدیر سرکار خانم مهندس گرد ریاست محترم دانشکده از جناب آقای یوسفی پدیدآورنده این کتاب تالیفی و نیز تقدیر و سپاس انجمن فرهنگی و هنری پوشاک مدارس  از سرکارخانم مهندس گرد ریاست محترم دانشکده، سرکار خانم دکتر روایی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده و سرکار خانم دکتر الهی مدیر محترم گروه طراحی پارچه و لباس و رییس مرکز نوآوری دانشکده به پاس حمایت و زحمات ایشان در برگزاری این آیین بود.