برگزاری کارگاه آموزشی کاغذ سازی سنتی به مناسبت هفته گرافیک

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، کارگاه آموزشی کاغذ سازی سنتی به مناسبت هفته گرافیک، امروز چهارشنبه 21اردیبهشت1401، به همت گروه هنر و با همکاری کانون شکوفایی و خلاقیت دانشکده در محل نمایشگاه فرشچیان، فاز3، توسط استادان شیوا سرلک و آذر فتاحی، به اجرا گذاشته شد.
در این کارگاه، دانشجویان با مشاهده‌ی نحوه ی اجرای کار و راهنمایی‌های ایشان، آموزش های مورد نیاز را فرا گرفتند.
از مزیت های یادگیری این روش امروزه برای تسهیل در ساخت کاغذهای شخصی‌مان در منزل، می­توانیم از کاغذ باطله‌های مختلف، پنبه، پارچه‌­های فرسوده یا نخ‌های پنبه‌ای استفاده کنیم.
در ابتدای این کارگاه آموزشی استاد فتاحی تاریخچه ی کوتاهی از انواع چوب در تهیه کاغذ، ساختار آنها، استحکام سازی کاغذ و .. بیان نمود و افزود: کاغذ سازی سنتی به صورت دستی، روشی است که می توان از کاغذ باطله‌های مختلف و بازیافتی، پنبه، پارچه‌های فرسوده یا نخ‌های پنبه‌ای در منزل استفاده کرد و گفتنی است فرآیند کاغذسازی در امر صرفه جویی می تواند نقش مهمی داشته باشد.

عکسعکس