برگزاری جلسه با هلدینگ انتخاب

پیرو تفاهم نامه برند ملی با اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی، جلسه ای در محل حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی با مدیران و نمایندگان هلدینگ انتخاب، معاونت محترم پژوهش و فناوری ، رئیس اداره ارتباط با صنعت و کارشناسان این حوزه برگزار و در خصوص نحوه همکاری دوطرف،برگزاری کلاس های آموزشی جهت ارتقاء سطح علمی و عملی دانشجویان و تکنیسین های آن شرکت  بحث و بررسی های لازم به عمل آمد.
در ادامه سرکار خانم دکتر روایی پیرامون اهمیت،ضرورت و معرفی صنعت در بین دانشجویان و ورود دانشجویان در این عرصه و ایجاد بسترهای لازم برای تقویت ارتباطات بین دو حوزه، توضیحاتی ارائه نمودند.
در پایان مقرر گردید دو طرف ضمن انتقال نقطه نظرات کارشناسی به حوزه مدیریت در کوتاهترین زمان ممکن شرایط حضور و تعامل بین طرفین را فراهم نمایند.
بازدید از آزمایشگاه های مرکزی، انرژی های نو، اینترنت اشیاء، پی ال سی و کارگاه مکانیک و جوشکاری از دیگر برنامه های این جلسه بود.