جلسه با اداره کل کمیته امداد

در روز 14شهریور 1400 ساعت 9 جلسه ای در خصوص انعقاد تفاهم نامه با اداره کل کمیته امداد برگزار گردید.

آقای دکتر دانشور ضمن خیر مقدم به مسئولین محترم دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه شریعتی در خصوص برنامه ریزی وتلاش وهماهنگی ودقت عمل در انجام مفاد تفاهم نامه شماره 52/3013 مورخ 1400/04/07 و همچنین تکالیف ، برنامه ها واهداف حوزه اشتغال وخودکفایی مبنی بر فراهم آوردن زمینه ارتقای مهارتی ، توانمند سازی اقتصادی و اشتغال مددجویان مورد حمایت کمیته مرداد با استفاده از ظرفیت های علمی ، اماکن و امکانات کارگاهی دانشگاه توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه جلسه مسئولین محترم دانشگاه فنی و حرفه ای "آقایان تات و خزائی" به بیان موضوع تفاهم نامه و اهداف مشترک با کمیته امداد پرداختند و همچنین عنوان داشتند که همکاران محترم کمیته امداد با بهره گیری از سیاست های پیش بینی شده در جهت الزام مددجویان مستعد اشتغال نسبت به شناسایی ومعرفی متقاضیان واجد شرایط به دانشکده اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان جلسه آقای کریمی موضوعاتی را درخصوص نحوه ی پرداخت هزینه بله دانشجویان  و سایر موارد فرهنگی مطابق ضوابط و مقررات جاری امداد بیان داشتند.