اولین جلسه هماهنگی مسابقات ملی مهارت

در روز سه شنبه تاریخ 4/3/400 راس ساعت 9 جلسه ای با حضور معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشکده ، مسئول واحد ارزیابی عملکرد و همکاران گروه های مختلف دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات دانشکده به صورت حضوری-مجازی برگزار گردید .
درابتدای جلسه خانم دکتر روایی ضمن اشاره به پتانسیل بالای دانشجویان و اساتید دانشکده ، به ضرورت فراهم سازی امکان بروز استعدادها در حوزه های مختلف پرداختند. هم چنین نکات مثبت حضور دانشجویان در چنین مسابقاتی را برشمردند. وی در ادامه جلسه، بندهای دستورالعمل ارسالی را خدمت اعضاء جلسه تشریح نمودند و به اهمیت تسریع در شناسایی دانشجویان مستعد ، بالا بردن آگاهی و آمادگی آنان و تکمیل پرونده جهت ارسال به سازمان مرکزی اشاره نمودند. لزوم بررسی دقیق مدارک و مستندات داوطلبین و منتخبین و رعایت شرط سنی ذکر شده در دستورالعمل از جمله موارد مطروحه در جلسه بود. پس از آن مسئولین گروه ها سوالات خود را مطرح نمودند و سرکار خانم حجازی به سوالات پاسخ دادند . درنهایت مقرر شد برای تعامل بیشتر بین اعضای محترم،گروهی دریکی از شبکه های مجازی تشکیل گردد . و مدارک و رزومه اساتید داور و دانشجویان به صورت کامل تا شنبه ۸/۰۳/۱۴۰۰ برای خانم حجازی جهت اقدامات بعدی ارسال گردد .