دومین نشست آنلاین گروه گرافیک : طراحان گرافیک چگونه می اندیشند

دومین نشست آنلاین از وبینارهای مربوط به هفته گرافیک با موضوع "طراحان گرافیک چگونه می اندیشند" روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ با حضور استاد حامد خاکی و اجرای آقای سهیل صالح مدرس گرافیک در محل اتاق شورای دانشکده شریعتی برگزار شد.

در این وبینار استاد خاکی با نمایش اثرات هنری مختلف و تجربیات کاری خود به ارائه ی دانش حرفه ای و روشهای خلاقانه ی یک گرافیست پرداخت و اینکه دانشجویان از چه طریقی، بر مهارت‌ها و تجربه ی گرافیکی و حرفه‌ای خود بیفزایند، مطالبی را بیان نمود.
استاد خاکی در پایان این نشست تاکید نمود: کار هنری در واقع سوال از خود است که با روش زیباشناسانه باید ارائه شود.
وی افزود: امروزه در بحث گرافیک محیطی و بسته بندی، کمتر کار شده است که پیشنهاد می‌کنم دانشجویان و گرافیست ها در این قسمت به مهارت برسند تا شاهد رشد هرچه بیشتر گرافیک در آینده ی ایران باشیم. همچنین توصیه ام به دانشجویان این است که مطالعه داشته باشند به ویژه در خصوص تاریخ هنر معاصر و این را بدانید، زمانی می توان به خلاقیت رسید که با موضوعات مختلف، عادی برخورد نکنید و ضمن به کارگیری بصیرت و شهود، ابهام و ایهام اشیاء را کشف نمایید.