کسب درجه(Q۲) B مجله کارافن در آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای و به نقل از حوزه معاونت پژوهش و فناوری، نشریه علمی ترویجی کارافن پس از ساماندهی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 توانست به رتبه Q2 و سطح علمی پژوهشی ارتقا پیدا کند.
پیرو تلاش های مستمر مرکز نشر دانشگاه در تقویت مستندسازی و نشر مطالب علمی-تخصصی دانشگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشریه علمی کارآفن را به رتبه Q2 ارتقا داد؛ لازم بذکر است دوفصلنامه‌ی علمی«کارافن» از پاییز 1382 با هدف تبدیل ایده و نظر به عمل، توسعه فناوری و دانش کاربردی و نشر نظریه‌های نوین، نتایج پژوهش های اصیل و دستاوردهای علمی و تولید سوال برای تحقیقات بنیادی و... در حوزه‌ی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در دانشگاه فنی و حرفه‌ای انتشار یافته و از سال 92 موفق به اخذ مجوز علمی به شماره 3/18/60837 از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.  با تلاش و پیگیری های مرکز اسناد و انتشارات حوزه معاونت پژوهش و فناوری، و بررسی از طرف سامانه نشریات علمی کشور در وزارت علوم تحقیقات و فناوری این نشریه توانسته است از رتبه c  به رتبه B ارتقاء یابد (علمی ترویجی به علمی پژوهشی) و در آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری موفق به کسب درجه Q2 شود.
معاونت پژوهش و فناوری این موفقیت را به خانواده بزرگ فنی و حرفه‌ای، اساتید و پژوهشگران محترم تبریک عرض می‌نماید.