جلسه اساتید گروه طراحی پارچه و لباس با حضور سرکار خانم مهندس گرد ریاست دانشکده و خانم دکتر الهی مدیرگروه رشته

برگزاری جلسه گروه طراحی دوخت۱۷/۰۳/۱۴۰۱

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۳ کد : ۵۰۷۷ اخبار گروه
صورتجلسه گروه طراحی پارچه و لباس ۱۷/۰۳/۱۴۰۱ در ابتدای جلسه مدیر گروه محترم، سرکار خانم دکتر الهی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید جهت برگزاری این ترم با توجه به چالشهای پیش آمده (برگزاری توامان کلاسها بصورت حضوری و مجازی) موارد زیر را مطرح نمودند:  تاکید بر برگزاری هرچه بهتر جلسات ژوژمان توسط اساتید محترم و ارتقاء عملکرد دانشجویان در ژوژمانهای دوخت  نحوه برگزاری امتحانات تئوری و عملی  زمان نمره دهی اساتید و بازه زمانی آن (با توجه به زمان برگزاری ژوژمان ۱۳ تا ۱۵ تیرماه)  تهیه آرشیو از کارهای عملی دانشجویان  نحوه نمره دهی و بررسی غیبت دانشجویان و عدم استفاده از نمره ناتمام برای دانشجویان  به اتمام رساندن واحد کارآموزی تا پایان تیر ماه  ارتباط مستمر با دانشجویان پروژه ( حضوری – مجازی) و نحوه تعامل اساتید راهنما با دانشجو  ارتقاء و ویرایش مدارک اساتید در سیستم در ادامه جلسه اساتید محترم نقطه نظراتی را به شرح زیر اعلام نمودند: • استاد فانوسچی در مورد مهلت دفاع و تاریخ نهایی دفاع دانشجویان و مطلع شدن استاد راهنما پیشنهاداتی مطرح نمودند. • استاد نظری بر ضرورت ارتباط حضوری دانشجو با استاد راهنما تاکید داشتند. • استاد جعفری کیان در ارتباط با هماهنگ شدن درس طراحی با درس دوخت دانشجویان تاکید نمودند و از افت کارهای عملی دانشجویان به دلیل برگزاری مجازی ترمهای اخیر، گلایه داشتند. • خانم اسدی اجرایی نبودن طراحی دانشجویان را یکی از مشکلات اساسی بیان نمودند و بر هماهنگی اساتید طراحی با اساتید الگو و دوخت طبق سرفصل تاکید داشتند. جلسه با حضور خانم مهندس گرد، ریاست محترم دانشکده و معرفی تک تک اساتید ادامه پیدا کرد. ریاست محترم ضمن تشکر از گروه طراحی پارچه و لباس و اهمیت این رشته به عنوان رشته ای خاص، کاربردی و زیبا از اساتید محترم جهت فعال تر شدن بخش مرکز نوآوری و ارتباط تنگاتنگ با صنعت دعوت به عمل آوردند. همچنین با توجه به آسیبهای دانشجویان در دوره مجازی، بازگرداندن روحیه فعال و ایجاد امید و انگیزه به دانشجویان را مورد توجه ویژه قرار گیرد تا خروجی مناسبی حاصل شود. استاد نیکنام نیز در پی صحبتهای خانم مهندس گرد دلایل رکود را نداشتن انگیزه و فقدان انرژی متقابل از سمت دانشکده دانستند و به روحیه ایثار در بین اساتید اشاره نمودند. استاد نظری نیز در مورد حق الزحمه دروس عملی صحبت نمودند و پیشنهاد برابری حق التدریس دروس عملی و تئوری را ذکر نمودند. در پایان خانم مهندس گرد ابراز امیدواری کردند که در آینده اتفاقات بسیار خوبی در ارتباط با اجرایی شدن ایده های اساتید رخ خواهد داد و همچنین وعده های روشنبخشی در زمینه درآمدزایی برای اساتید و صاحبان ایده دادند. حاضرین در جلسه: ریاست محترم دانشکده سرکار خانم مهندس گرد، سرکار خانم دکتر الهی، خانم صغری اسدی، خانم اکرم جعفری کیان، خانم یعقوبی و خانم رضایی. اساتید محترم خانم ها: سمانه نیکنام، الهام قاسمی موقر، سحر شفایی، صدیقه ابوالصدق، مریم فانوسچی، بهناز اخوان، سارا برنده، مرال نظری، زهره بیات، فاطمه میرزایی، مائده محسنی هماگرانی، زهرا ایام، سمانه جاریانی، مینا پاریاد.
برگزاری جلسه گروه طراحی دوخت۱۷/۰۳/۱۴۰۱