کارگاه لینکدین مارکتینگLinkdin Marketing

به مناسبت هفته پژوهش گروه تربیت بدنی با همکاری معاونت پژوهشی اقدام به برگزاری کارگاه لینکدین مارکتینگ نمود . این کارگاه روز یکشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۲ با مدرسی خانم فاطمه پورمحمدیان در آمفی تئاتر فاز ۳ دانشکده شریعتی برگزار گردید و با توجه به موضوع کارگاه که شامل ایجاد اکانت شخصی و سازمانی ، شبکه سازی و بازاریابی از طریق لینکدین میباشد مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت .

مسابقه والیبال دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش
هفته تربیت بدنی

مسابقه والیبال دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش

سابقه والیبال دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش درتاریخ ۱۴۰۲/۸/۲ در سالن تلاش دانشکده برگزارشد. رئیس دانشکده دکتربسطامی با حضور درسالن ورزشی تلاش ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش به دانشجویان، اساتید و همکاران به تماشای این رقابت پرداختند. این مسابقه که باحضور معاون دانشجویی وفرهنگی دکترسلیمی و جمعی از مسئولین دانشکده بین دانشجویان رشته تحصیلی مربیگری ورزش و رشته علوم ورزشی برگزارشد با نتیجه ۲بر۱ به سود تیم علوم ورزشی به پایان رسید.

هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان فنی و حرفه ای کشور
کاروان ورزشی شیردختران دانشکده شریعتی تهران با کسب ۴۱ مدال رنگارنگ بر سکوی قهرمانی

هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان فنی و حرفه ای کشور

کاروان ورزشی دانشکده شریعتی تهران به عنوان نماینده استان تهران و منطقه ۲، با اقتدار بر سکوی قهرمانی هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور تکیه زد.