نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی اساتید هنر دانشکده دکتر شریعتی با عنوان " اطلس هنر" گشایش یافت

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۷ کد : ۶۱۸ اخبار و رویدادها
آیین گشایش نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی اساتید هنر دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی با عنوان " اطلس هنر" با حضور مهندس گرد، رئیس دانشکده شریعتی، آقای حسین خانی رئیس موسسه فرهنگی و هنری صبا و معاون فرهنگستان هنر، دکتر بسطامی معاون پژوهش و فناوری، خانم عسگری معاون دانشجویی، دیگر مسئولان فرهنگستان هنر و استادان تراز اول هنر ایران در جمع پرشور دانشجویان هنر در موسسه فرهنگی و هنری صبا وابسته به فرهنگستان هنر ، در روز دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به حاضرین از تلاشهای تمام مسئولان و استادان برگزار کننده، تقدیر و تشکر و آرزوی موفقیت نمود.
گفتنی است در این نمایشگاه حدود چهل استاد با 120  اثر فاخر هنری حضور داشتند.
استادان:
جلال شباهنگی
معمار زاده
خلیل کویکی
علی صیدی
حامد خاکی
کاویان راد
مصطفی خزایی
جلال عطار زاده
سید وریا هاشمی
سامره کاظمی
فرزانه محجوبی
نورین معتمد
هوزانا رحیمی
و...
شایان ذکر است این نمایشگاه با همت و تلاش استاد سید وریا هاشمی مدرس خوشنویسی و طراحی حروف و حمایت و یاری استاد خزایی مدیر گروه هنر، برپا گردید.
این نمایشگاه در موسسه فرهنگی و هنری صبا ، گالری ملی آیینه تا نوزدهم اردیبهشت پذیرای علاقه مندان خواهد بود.
موسسه فرهنگی و هنری صبا واقع در خ ولیعصر (عج) خ طالقانی جنب سینما فلسطین ش 125می باشد.

کلید واژه ها: اطلس هنر نمایشگاه آثار اساتید هنر دانکده شریعتی