حضور یکی از عکاسان برتر در سومین روز از نشست های گروه هنر

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۳۶۵ اخبار و رویدادها
معرفی و بررسی آثار برتر عکاسی جهان در این مراسم صورت گرفت

به همت استاد مصطفی خزایی ( مدیر گروه هنر دانشکده فنی شریعتی) سومین روز از سلسله نشست های این گروه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش با سخنرانی آقای علی حسن پور (کارشناس ارشد عکاسی از دانشگاه هنر) صبح امروز دوشنبه هجدهم آذرماه با حضور برخی استادان و دانشجویان هنر و علاقمندان به این مقوله هنری در سالن اجتماعات فاز سه برگزار گردید.

این استاد عکاسی که خود از راه یافتگان به معتبرترین مسابقات عکاسی جهان بود، ضمن معرفی و نمایش عکاسان و برخی از آثار برجسته و مطرح راه یافته به "فستیوال ورت پرس فتو" در مورد هرکدام توضیحاتی تخصصی ارائه نمود.

ایشان افزود:

" world pressphoto  یک بنیاد مستقل مستقر در آمستردام است که در سال 1955 بنیان نهاده شد و به دلیل برگزاری معتبرترین و بزرگترین مسابقه سالانه ی عکس خبری در جهان شناخته شده است."

در پایان سمینار علمی، با اهدای هدیه ای از حضور و سخنرانی استاد حسن پور تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: حضور یکی از عکاسان برتر