انجمن علمی حسابداری دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی وبینار هایی را به مناسبت هفته حسابداری برگزار می کند

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۸ کد : ۲۶۰۳ خبر
آقای دکتر وحید منتی (عضو هیات علمی حسابداری دانشگاه دکتر بهشتی) ۲.آشنایی با ابزارهای تامین مالی در بازار سرمایه آقای دکتر حسن امیری هنزکی (عضو هیات مدیره و معاون سابق سازمان بورس و اوراق بهادار ، عضو هیات مدیره گروه اقتصادی تدبیر هلدینگ اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام) ۳.بررسی قابلیتهای سرمایه گذاری در بورس آقای بهنام بهزادفر (مدیرعامل شرکت فناوری بورس) ۴.استراتژی ها و کنترل ریسک سرمایه گذاری در بورس خانم عشرت یعقوبی (مدرس دانشکده دکتر شریعتی)
انجمن علمی حسابداری دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی  وبینار هایی را به مناسبت هفته حسابداری برگزار می کند

انجمن علمی حسابداری دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی  وبینار هایی را به مناسبت هفته حسابداری برگزار می کند

۱. اخلاق و آیین رفتار حرفه ای و فرصت های شغلی

آقای دکتر وحید منتی

(عضو هیات علمی حسابداری دانشگاه دکتر بهشتی)

۲.آشنایی با ابزارهای تامین مالی در بازار سرمایه

آقای دکتر حسن امیری هنزکی

هلدینگ اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام)

۳.بررسی قابلیتهای سرمایه گذاری در بورس

آقای بهنام بهزادفر

(مدیرعامل شرکت فناوری بورس)

۴.استراتژی ها و کنترل ریسک سرمایه گذاری در بورس

خانم عشرت یعقوبی

(مدرس دانشکده دکتر شریعتی)

زمان

شنبه ۱۵ آذر