وبینار نسل نوین نرم افزارهای حسابداری برپایه تکنولوژی ابری

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۶۰۲ خبر
وبینار نسل نوین نرم افزارهای حسابداری برپایه تکنولوژی ابری، با همت وتلاش های سرکارخانم دکتر حسنی مدیرگروه محترم و با هدف آشنایی دانشجویان عزیز بانسل نوین نرم افزارهای حسابداری برگزارگردیدوبا استقبال بسیار خوب دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته حسابداری روبرو شد. امید است با برگزاری وبینارها ی اینچنینی بتوان شاهد شکوفایی وبالندگی دانشجویان عزیز در این دانشکده ودانشکده های دیگر شد وانگیزه بیشتری برای پرورش حسابداران مهارتی که محصول دانشگاه فنی وحرفه ای می باشند را فراهم نمود .
وبینار نسل نوین نرم افزارهای حسابداری برپایه تکنولوژی ابری

وبینار نسل نوین نرم افزارهای حسابداری برپایه تکنولوژی ابری،  با همت وتلاش های سرکارخانم دکتر حسنی مدیرگروه محترم و با هدف آشنایی دانشجویان عزیز بانسل نوین نرم افزارهای حسابداری برگزارگردیدوبا استقبال بسیار خوب دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته حسابداری  روبرو شد.
 امید است با برگزاری وبینارها ی اینچنینی بتوان شاهد شکوفایی وبالندگی  دانشجویان عزیز در این دانشکده ودانشکده های دیگر شد وانگیزه بیشتری برای پرورش حسابداران مهارتی که محصول دانشگاه فنی وحرفه ای می باشند را فراهم نمود .

سه تفاوت عمده سیستم های ابری و سنتی را بیان کنید.پاسخ خود را به شماره ۰۹۳۳۸۰۹۹۱۱۵درواتس اپ ارسال کنید و یا بصورت دایرکتبهصفحه اینستاگرام حسابفا به آدرس Hesabfa بفرستید.به دانشجویانی که بهترین جوابرا ارائه دهند جایزهتقدیممیگردد.