بدرقه کاروان راهیان نور دانشکده شریعتی

۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشکده با هدف آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۹۵۱ اخبار امورفرهنگی
به گزارش کانون خبر و رسانه دانشجویی،  روز دوشنبه 14 اسفندماه 1402 ، اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی به همت بسیج دانشجویی دانشکده فنی دکتر شریعتی و حمایت ریاست و معاونت دانشجویی و فرهنگی،با هدف آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، به رسم هر ساله در آخرین ماه سال عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.

دانشجویان خوابگاهی پس از عبور از زیر قرآن از درب اصلی دانشکده با بدرقه و همراهی ریاست ،معاون آموزش ،معاون دانشجویی  فرهنگی و مسئولین فرهنگی دانشکده راهی سفر سرزمین دوکوهه، شلمچه، طلاییه و فکه شدند تا بار دیگر با شهدای هشت سال دفاع مقدس عهد و پیمان ببندند.
گفتنی است  این کاروان 120 نفره که متبرک به یاد و نام شهیدان است روز 19 اسفند از اردوی راهیان نور برمی گردند.