اعزام دانشجویان دانشکده شریعتی به برنامه تجدید بیعت ۳ هزار دانشجو با امام زمان(عج)

در آستانه سالروز ولادت امام زمان (عج)، سه هزار دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور در مسجد مقدس جمکران با امام عصر (عج) تجدید بیعت کردند.
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۷۹۴۶ اخبار امورفرهنگی

در آستانه سالروز ولادت امام زمان (عج)، چهل و دو نفر از دانشجویان دانشکده شریعتی  به همت کانون مهدویت و با سرپرستی امور فرهنگی در جمع  دانشجویان  دانشگاه‌های سراسر کشور  و با حضور در مسجد مقدس جمکران با امام عصر (عج) تجدید بیعت کردند.

سه هزار دانشجوی دختر و پسر دانشگاه‌های سراسر کشور عصر جمعه و در آستانه سالروز ولادت امام زمان (عج) با حضور در مسجد مقدس جمکران با امام عصر (عج) تجدید بیعت کردند.

این مراسم هر سال در ۹ ربیع الاول همزمان با سالروز آغاز امامت ولیعصر انجام می‌شد، اما با توجه به درخواست‌های دانشجویان به نیمه شعبان و سالروز ولادت حضرت ولیعصر (عج) منتقل شد.

در این مراسم دانشجویان علاوه بر تجدید بیعت با امام زمان در دوره‌های معرفتی و امام زمان شناسی شرکت کردند.

پس از اتمام مراسم دانشجویان به زیارت حضرت معصومه مشرف شدند .