افتخارآفرینی انجمن‌های علمی دانشکده دکتر شریعتی تهران در ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای

انجمن های علمی دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای شریعتی توانست رتبه ها و جوایز متعددی را در این جشنواره کسب نماید.
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۷۹۴۵ اخبار امورفرهنگی

به گزارش واحد امور فرهنگی دانشکده ، اختتامیه ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، در 1 اسفند 1402 به میزبانی آموزشکده فنی الزهرا(س) مشهد برگزار و دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی توانست رتبه ها و جوایز متعددی را در این رویداد کسب نماید.

بخش کار آفرینی، رتبه دوم انجمن علمی معماری دانشکده شریعتی.فائزه دشتی، فاطمه خواجه محمود آباد و کوثر رازقی

بخش فعالیت خلاقلانه، رتبه دوم ،انجمن علمی کشاورزی. فاطمه عزیزی احد و فاطمه مرادی

بخش انجمن علمی برتر ، رتبه سوم ،انجمن علمی طراحی دوخت،پارچه و لباس(طراحان) الهام تمر آبادی(دبیر انجمن علمی) ،فاطمه آزاده زعیم،حدیث حسن لو،محدثه کاظمی و زینب احمدی

بخش انجمن علمی برتر ، شایسته تقدیر ،انجمن علمی معماری کوثر رازقی،فاطمه خواجه محمود آباد،فائزه دشتی،پرنیان نجفیان و نگار امیدی

بخش کارشناس برتر انجمن علمی رتبه برتر سمیه جلالی

گفتنی است جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دو بخش ملی و رقابتی درون دانشگاهی و سه بخش انجمن آموزش محور، بخش بین رشته‌ای و پویش سفیر حرکت؛ با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی؛ با هدف، شناسایی انجمن­‌های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن­‌ها، انعکاس فعالیت‌های الگو و موفق، ایجاد تحرک توام با جهت ­دهی فعالیت­های انجمن­های علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور هم‌­افزایی انجمن­‌های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق، ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان­‌های دولتی و غیردولتی با ظرفیت­‌ها و توانمندی­‌های انجمن­‌های علمی دانشجویی، برگزار گردید.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده از خداوند متعال برای تمامی این عزیزان موفقیت در تمامی مراحل زندگی را مسئلت دارد.