افتخار آفرینی کانونهای دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در پنجمین جشنواره رویش دانشگاه فنی و حرفه ای

اختتامیه پنجمین جشنواره رویش دانشگاه فنی و حرفه ای همزمان با یازدهمین جشنواره رویش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی اداره فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان برگزار شد.
۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۷۹۱۲ اخبار امورفرهنگی

افتخار آفرینی کانونهای دانشجویی در پنجمین جشنواره رویش دانشگاه فنی و حرفه ای

اختتامیه پنجمین جشنواره رویش دانشگاه فنی و حرفه ای همزمان با یازدهمین جشنواره رویش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سه شنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ساعت ۱۴به صورت حضوری، مجازی  به میزبانی  اداره فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان برگزار شد.

کانون قرآن و عترت، کانون نجوم و کانون خیریه دانشکده شریعتی در این جشنواره موفق به کسب رتبه شدند .

نام کانون                           نام دبیر                        رتبه

کانون قرآن و عترت         مریم آستوی                    دوم

کانون خیریه                   فاطمه زهرا مطوایی       شایسته تقدیر

کانون نجوم                    سوسن پور محمد           شایسته تقدیر

معاونت دانشجویی فرهنگی این موفقیت را به اعضای کانونهای دانشجویی تبریک گفته و آرزوی موفقیت در دیگر عرصه های فرهنگی را برای ایشان مسئلت می نماید.

جهت مشاهده اسامی برگزیدگان  پنجمین جشنواره رویش دانشگاه فنی و حرفه ای کلیک  نمایید.