آیین غبار روبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

آیین غبار روبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشکده همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) و یازدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام و تقارن آن با چهل و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد.
۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۱ کد : ۷۹۱۰ اخبار امورفرهنگی

کوچه هایمان را به نامشان کردیم که هرگاه آدرس منزلمان را می دهیم بدانیم از گذرگاه خون کدام شهید است که با آرامش به خانه می رسیم.

آیین غبار روبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشکده همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) و یازدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام و تقارن آن با چهل و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی امروز دوشنبه ۱۶ بهمن با حضور رئیس و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی برگزار گردید.

در این مراسم ضمن روضه خوانی و نوحه خوانی در مدح امام موسی کاظم (ع) و شهدای گمنام دانشکده، با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و تجلیل از حماسه سازان دوران دفاع مقدس به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدای گمنام دانشکده پرداخته و یاد و خاطرشان را ارج نهادیم.