برگزاری مراسم اعتکاف دانشجویی دانشکده فنی دکتر شریعتی

مراسم اعتکاف با همت دانشجویان هیات امام حسن مجتبی (ع) و با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی و همکاری نهاد مقام معظم رهبری برگزار گردید .
۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۶ کد : ۷۹۰۸ اخبار امورفرهنگی

همزمان با سیزده رجب و آغاز ایام‌البیض با همت دانشجویان هیات امام حسن مجتبی (ع) و با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی و همکاری نهاد مقام معظم رهبری، از غروب روز چهارشنبه ۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۲  تعداد 46 نفر از دانشجویان دختر دانشکده های فنی و حرفه ای دکتر شریعتی و حضرت ولیعصر (عج) تهران در مسجد عباس بن علی (ع) معتکف شدند.

در این مراسم معنوی کارگاه های آموزشی احکام و اعمال معتکفین  وشناخت خود و تبیین نقش افراد در برنامه های جمعی  توسط حاج آقا بنیان جوادی،حاج آقا کاظمی و  خانم حسینی برگزار شد.

مراسم جشن میلاد امیرالمومنین علی (ع)، سوگواری شب وفات حضرت زینب(س)  با حضور مداح اهل بیت  از دیگر برنامه های مراسم اعتکاف بود.

گفتنی است این برنامه روز شنبه 7 بهمن ماه، با برگزاری اعمال ام داوود  ،افطاری و توزیع هدایای واحد فرهنگی و بدرقه  معتکفین همراه بود.