برگزاری رویداد «فانوس راه»

رویداد «فانوس راه» به همت گروه علوم اداری و انجمن علمی حسابداری و با استقبال پر شور دانشجویان دانشکده شریعتی برگزار شد
۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۶ کد : ۷۶۶۳ اخبار امورفرهنگی

رویدادی تحت عنوان «فانوس راه» به همت گروه علوم اداری و انجمن علمی حسابداری با سخنرانی رئیس دانشکده ، و با حضور معاون آموزشی و اساتید گروه علوم اداری با همکاری  شرکت های: آسیاتک, تاپ, نرم افزار حسابداری پارمیس ,شاتل , افراد کارآفرین و با تجربه و... همچنین شهرداری تهران در تاریخ ۲۹ آذرماه، در سالن اجتماعات شهید سلیمانی برگزار گردید.

این رویداد با استقبال پر شور دانشجویان دانشکده شریعتی برگزار شد و در خصوص هدایت مسیر شغلی و کسب کار ، راهنمایی درباره چگونگی شروع کار،گفت و گو ارتباطی محور دانشجویان با افراد دارای کسب و کار و پاسخ به سوالات دانشجویان،توانمند سازی شغلی، شرح داستان موفقیت، مسیر یادگیری و مهارت های سخت ونرم، ثبت نام علاقه مندان به کارآموزی و جذب نیرو، مصاحبه ، تعیین سطح و ارزیابی، ارائه دوره های مورد نیاز، ارزیابی مهارت های فنی و تخصصی، راهنمایی برای دوره کارآموزی و... به بحث و گفتگو پرداخته شد.