حضور فعال دانشکده فنی دکتر شریعتی در بخش نمایشگاهی شانزدهمین جشنواره حرکت در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای

بخش نمایشگاهی جشنواره حرکت که ۲ تا ۴ دی ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود ۴۰۰ دانشجو از انجمن علمی۷۰ دانشگاه سراسری در این جشنواره شرکت کرده اند.
۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۰ کد : ۷۶۶۲ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده،  شانزدهمین جشنواره حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشجویی، برگزار گردید و دانشکده فنی دکترشریعتی در بخش نمایشگاهی این جشنواره در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای حضور فعال داشت.

گفتنی است در مهمترین قسمت جشنواره بین المللی حرکت، بخش نمایشگاهی جشنواره که 2 تا 4 دی ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود  ۴۰۰ دانشجو از انجمن علمی۷۰ دانشگاه سراسری در این جشنواره شرکت کرده اند.