استقبال از دانشجویان به مناسبت شانزدهم آذر و روز دانشجو

به منظور گرامی‌داشت شانزدهم آذر و روز دانشجو به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی،با حضور دکتر بسطامی رئیس دانشکده، معاونین، کارکنان ، شنبه۱۸ آذرماه ۱۴۰۲ در فضایی بسیار دلنشین و شاد با اهدای گل و پذیرایی از دانشجویان استقبال شد.
۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۳ کد : ۷۵۸۵ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران دکتر شریعتی، به منظور گرامی‌داشت شانزدهم آذر و روز دانشجو به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی،با حضور دکتر بسطامی رئیس دانشکده، معاونین، کارکنان ، شنبه18 آذرماه ۱۴۰۲ در فضایی بسیار دلنشین و شاد با اهدای گل و پذیرایی از دانشجویان، روبروی در اصلی دانشکده و خوابگاه دانشجویی استقبال شد.
گفتنی است ریاست دانشکده با حضور در کلاس ها  با اهدا گل  این روز را به فرهیختگان علم و ادب تبریک گفت. و تاکید کرد که روز دانشجو فرصتی است تا نقش برجسته و پررنگ دانشجویان، در جامعه فراموش نشود چرا که این قشر تاثیرگذار ، نه در یک روز از تقویم که در لحظه لحظه حیات جامعه، حضوری ملموس و مؤثر دارند.