اعزام دانشجویان جهت بازدید نمایش میدانی بازگشت

جدیدترین نمایش میدانی سازمان هنری رسانه‌ای اوج با عنوان «بازگشت» از سه شنبه ۹ آبان ماه ساعت ۱۸:۰۰ در بوستان ولایت تهران به روی صحنه رفت .
۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۷۵۸۳ اخبار امورفرهنگی

به همت کانون تئاتر و همکاری کانون قرآن و عترت دانشجویی ،در تاریخ 12 آذر ، آستانه روز دانشجو تعداد 40 نفر از دانشجویان خوابگاهی جهت تماشای نمایش میدانی بازگشت عازم بوستان ولایت شدند.

جدیدترین نمایش میدانی سازمان هنری رسانه‌ای اوج با عنوان «بازگشت» از سه شنبه ۹ آبان ماه ساعت 18:00 در بوستان ولایت تهران به روی صحنه رفت .
 «بازگشت»، روایتی است از سرانجام راه و انتخابی اشتباه، از آغاز  تا پایان راه. روایت آن لحظات از زندگی که ممکن است هر کدام از ما در آن مورد آزمایش روزگار قرار گیریم‌. این داستان روایت صبر و امید و توکل است در برابر یاس و نا امیدی.

بازگشت، نه روایت و حکایتی خیالی، که واقعیتی‌ست کتمان‌ناپذیر از مسیری پرفراز و نشیب، مسیری که ابتدایش به انتخاب تو اما انتهایش به خواست و اراده‌ات نیست… ‎بازگشت، حکایتی‌ست از دیده‌ها، شنیده‌ها و تجربه‌ها... روایتی، همچو آینه در برابر شما... ‎این داستان، روایت پیروزی نور است بر ظلمت.