تجمع دانشگاهیان دانشکده شریعتی در محکومیت حمله صهیونیست‌ها به بیمارستانی در غزه

ایشان به منظور محکومیت حمله ددمنشانه رژیم وحشی صهیونیسم و حمایت از مردم مظلوم فلسطین ساعت ده در میدان فلسطین تجمع کردند و با حضور در این اجتماع بزرگ همبستگی خود را با جبهه مقاومت فلسطین اعلام کردند.
۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۴ کد : ۷۱۴۴ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، جمعی از دانشگاهیان همراه با بسیج اساتید دانشکده شریعتی امروز 26 مهرماه  به منظور محکومیت حمله ددمنشانه رژیم وحشی صهیونیسم و حمایت از مردم مظلوم فلسطین ساعت ده در میدان فلسطین تجمع کردند و با حضور در این اجتماع بزرگ همبستگی خود را با جبهه مقاومت فلسطین اعلام نمودند.
دانشجویان، اساتید و کارکنان با مشت‌های گره کرده، ضمن سر دادن شعارهایی در اعتراض و محکومیت حملات اخیر رژیم جعلی اسرائیل، ریشه کنی شجره خبیث رژیم غاصب صهیونیستی، حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین را ابراز و انزجار خویش از صهیونسیم جهانی را اعلام کردند.