بازدید دکتر جلیلی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای از دانشکده فنی دکتر شریعتی

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۰ کد : ۷۰۷۱ اخبار امور دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی روز چهارشنبه 5 مهرماه 1402 ، دکتر جلیلی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، به منظور بازگشایی دانشگاه در بازدید خود، فضاهای آموزشی، دفاتر اساتید، خوابگاه، حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و سلف مرکزی دانشکده را مورد بررسی قرار داد.

ایشان در ادامه از مجموعه خوابگاه های دانشجویان دانشکده، دیدن و از نزدیک در جریان وضعیت اسکان دانشجویان قرار گرفت.وی همچنین با حضور در نمازخانه دانشکده و همراهی در نماز ظهر و عصر به مناسبت هفته دفاع مقدس و زنده نگاه داشتن نام و یاد شهدا به بیاناتی پرداخت. گفتنی است این بازدید با همراهی خانم دکتر بسطامی رئیس دانشکده و معاونین، انجام گرفت.