دستورالعمل بیمه حوادث دانشجویی

۰۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۷۰۴۵ اخبار امور دانشجویی

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن  سال جدید تحصیلی 1403-1402به اطلاع می رساند کلیه دانشجویانی که در دانشکده شریعتی  شاغل به تحصیل می باشند  مشمول بیمه حوادث هستند .

بیمه حوادث بیمه اجباری دانشجویان است که در تمام اوقات شبانه روز در مقابل حوادث و پیشامدهای ناگوار وگوناگون جبران هزینه می نماید .

مدت زمان تعریف شده بیمه  یکسال تحصیلی (ازاول مهر تا پایان شهریور سال بعد ) می باشد.

هزینه بیمه حوادث دانشجویان بابت تحت پوشش قرارداشتن بیمه مذکور به عهده دانشکده  بوده که انحصارا این تسهیلات برای دانشجویان شاغل به تحصیل در نظر گرفته شده است .

الف- موضوع بیمه حوادث : عبارتست از تامین غرامت درصورت فوت و صدمات ناشی از وقوع حادثه

ب-حادثه: عبارتست از هر واقعه ناگهانی ناشی از عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمه شده بروز کرده و منجر به هزینه ونقص عضو، از کارافتادگی و یا  فوت بیمه شده می شود .

ج- خطرها وخسارتهای تحت پوشش :

- هزینه های پزشکی در اثر حادثه ( فوت ناشی از حادثه )

- نقص عضو یا از کارافتادگی دائم و جزیی و کلی در اثر حادثه

- غرامت روزانه از کارافتادگی موقت در اثر  حادثه

د-مدارک مورد نیاز جهت ارائه به شرکت بیمه جهت دریافت غرامت حادثه :

1-کپی کارت دانشجویی

2-کپی کارت ملی

3-کپی شناسنامه

4-تاریخ حادثه

5-محل حادثه

6- نامه اداره اموردانشجویی (اگر حادثه درخوابگاه بوده نامه از اداره خوابگاهها و اگر در واحد تربیت بدنی اتفاق افتاده نامه از اداره تربیت بدنی )

7-گواهی پزشک با درج علت حادثه و تشریح عضو آسیب دیده و تایید نمودن نهایی آن توسط پزشک

8-صورتحساب اصل مدارک

9-سایر کپی ها از جمله آزمایش ، رادیولوژی و......

10-تکمیل و تایید فرم معرفی به بیمه که جهت آن باید به اداره اموردانشجویی خانم نادری مراجعه نمایید .

پس از تکمیل مدارک فوق با دریافت شماره تلفن وآدرس شرکت بیمه گذار اداره اموردانشجویی خانم نادری ، به شرکت بیمه مراجعه نموده وجهت دریافت غرامت اقدام نمایید .

اداره اموردانشجویی