مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشکده با حضور دکترزیدی مدیرکل فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای اعضای شورای فرهنگی ، ناحیه وسازمان بسیج دانشجویی تهران

در این جلسه از زحمات مسئول پیشین بسیج دانشجویی تقدیرگردیده وخانم بَزّی حکم انتصاب خود را به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دریافت نمود
۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۰ کد : ۷۰۰۷ اخبار امورفرهنگی

ظهر سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ مراسم تودیع مسئول پیشین و معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با ، دکتر بسطامی، رییس دانشکده،  معاونین ایشان، معاونت نهاد رهبری دانشکده  شریعتی، واعضای شورای فرهنگی، همچنین آقای نوران مسئول ناحیه بسیج دانشجویی تهران و مسئول خواهران ناحیه تهران، مسئول بسیج دانشگاه فنی و حرفه ای،   و جمعی از جهادگران اردوی جهادی ۱۴۰۲ برگزار شد
در این مراسم دکتر بسطامی ضمن تشکر از زحمات و فعالیتهای مسئول پیشین بسیج دانشکده به ویژه در شرایط دشوار سال گذشته، به اهمیت و جایگاه بسیج اشاره نموده و برای مسئول جدید و اعضای این نهاد توفیق و یاری خداوند متعال را در ادامه این مسیر خواستار شدند.
در ادامه حجت الاسلام کاظمی، معاون نهاد رهبری دانشکده، به چالشهای بسیج در یک سال گذشته اشاره کردند و از ایستادگی و تلاشهای مسئول و اعضای بسیج دانشکده قدردانی کرده  و توصیه هایی را برای ادامه این مسیر بیان کردند.
سپس خانم امینی فر، مسئول خواهران بسیج دانشجویی تهران بزرگ نیز با اشاره به فعال بودن بسیج دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی طی سالهای گذشته، به فعالیت بیش از پیش این نهاد در دوره های آتی تاکید کردند.
در ادامه جلسه  آقای نوران، با قدردانی از زحمات مسئول پیشین به امیددادن به دانشجویان تاکید کردند وافزودند که فارغ التحصیل شدن به معنای  فارغ التشکل شدن  نیست و مسئول و اعضای پیشین برای پیشبرد اهداف تشکل باید در کنار اعضای جدید باشند.
در پایان جلسه ضمن تقدیر از دانشجویان  اردوی جهادی طرح هجرت ، ازخانم تفرشی، مسئول پیشین بسیج دانشجویی تقدیرگردیده وخانم بَزّی  حکم انتصاب خود را به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دریافت نمود.همچنین ازطرف دانشکده شریعتی هدیه ایی به رسم یادبود به خانم تفرشی،  اهدا گردید.