۹ مدال رنگارنگ بر گردن تکواندوکاران دانشکده شریعتی در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای سراسر کشور

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۷۰۰۰ اخبار تربیت بدنی

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی ،9 مدال رنگارنگ بر گردن تکواندو کاران دانشکده شریعتی( ۲مدال طلا و ۵مدال برنز در کیوروگی، ۱ مدال نقره و ۱ مدال برنز) در پومسه به دست آمد.

اعضای تیم: ‌۱- ثنا محمدی ۲- ساغرقزوینه ۳-نازنین صیاد ۴-معصومه پروینی ۵- زینب بهرامی برومند ۶- فاطمه کریمی ۷- رضوانه فاخری ۸- نگارقاسمی ۹-زهرا جمالی ۱۰- فاطمه اکبرزاده ۱۱- هدیه سادات مهدوی ۱۲- فاطمه جراحی و مربی خانم فاطمه دری

مدال طلای تکواندو وزن ۶۷-

مدال طلای کیوروگی وزن ۶۷- رشته تکواندو سهم ساغر قزوینه دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران شد.

مدال طلای تکواندو وزن ۵۷-

مدال طلای کیوروگی وزن ۵۷- رشته تکواندو به رضوانه فاخری دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران اهدا شد

مدال برنز تکواندو وزن ۴۶-

مدال برنز کیوروگی وزن ۴۶-رشته تکواندو به ثنا محمدی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران رسید.

مدال برنز تکواندو وزن ۷۳-

مدال برنز کیوروگی وزن ۷۳- رشته تکواندو به نازنین صیاد دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران تعلق گرفت.

مدال برنز تکواندو وزن ۷۳+

مدال برنز کیوروگی وزن ۷۳+ رشته تکواندو نصیب معصومه پروینی دانشجوی رشته شهرسازی دانشکده شریعتی تهران شد.

مدال برنز تکواندو وزن ۵۳-

مدال برنز کیوروگی وزن ۵۳- رشته تکواندو به زینب بهرامی برومند دانشجوی رشته حسابداری دانشکده شریعتی تهران تقدیم شد.

مدال برنز تکواندو وزن ۶۲-

مدال برنز کیوروگی وزن ۶۲- رشته تکواندو به فاطمه کریمی دانشجوی رشته کامپیوتر دانشکده ولیعصر تهران رسید.

۲ مدال خوشرنگ در پومسه انفرادی مدال نقره پومسه به زهرا جمالی هندری دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده و مدال برنز پومسه به فاطمه اکبرزاده دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران رسید.

در پایان مسابقات،مقام سوم تیمی مجموع کیوروگی و پومسه نصیب تیم دانشکده شریعتی تهران شد. گفتنی است رقابت های رشته تکواندو ۲۹مرداد ۱۴۰۲ درخانه تکواندوی تبریز برگزار شد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی ضمن تشکر از دست اندرکاران و تمامی شرکت کنندگان، این موفقیت را به این دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سربلندی و سلامتی را خواهانیم.