پیام تسلیت رئیس دانشکده شریعتی در پی اقدام ددمنشانه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۴ کد : ۶۹۱۵ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، دکتر بسطامی درپیامی، شهادت مظلومانه جمعی از زائران و هموطنان مومن و مسلمان در اقدام تروریستی بارگاه مقدس احمد بن موسی(ع) را تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
بار دیگر حمله تروریستی در حرم مطهّر حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام دلها را اندوهگین و داغدار کرد و عمق دشمنی جریان تکفیر با مردم شریف کشورمان و نظام جمهوری اسلامی ایران را ثابت کرد و نشان داد دشمنان این ملت، اقتدار و عزت ایران اسلامی را هدف قرار داده اند.
اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت شقاوت آمیز، از طرف خود و دانشگاهیان دانشکده شریعتی  شهادت مظلومانه  جمعی از زائران آن حرم مطهر  را به پیشگاه حضرت ولی عصر ارواحناله الفدا، مقام معظم رهبری، مردم ولایت‌مدار ایران ، تسلیت عرض می نماید  و برای مجروحان حادثه، طلب شفای عاجل دارد.
حجیه بسطامی
رئیس دانشکده شریعتی