جلسه ستاد شاهد و ایثارگر برگزار گردید

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۴ کد : ۶۹۱۰ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، صبح امروز سه شنبه 13 تیر 1402، جلسه ستاد شاهد و ایثارگر با حضور رئیس دانشکده، رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران منطقه چهاردانگه، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امورایثارگران منطقه چهاردانگه و مسئول ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده، در اتاق شورا تشکیل گردید.
این جلسه با هدف بررسی و رسیدگی وضعیت آموزشی و تحصیلی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر و نیز هماهنگی و تعامل بیشتر دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده با بنیاد شهید چهاردانگه در خصوص اجرای مطلوب برنامه‌های مصوب ستاد شاهد و رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر علمی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر، برگزار گردید.

در ادامه پس از ارائه گزارش عملکرد و فعالیتهای ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده، به مسائل دیگری همچون تقویت بنیه‌ی علمی و تشویق دانشجویان برتر و ممتاز و همچنین اجرای برنامه‌های گردشی و بازدید، پرداخته شد.