کارگاه" خودمراقبتی برای حال خوب "ویژه دانشجویان خوابگاهی، برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۶۶۲۷ اخبار امورفرهنگی

به گزارش امور فرهنگی، به مناسبت هفته خوابگاهها، کارگاه" خودمراقبتی برای حال خوب "ویژه دانشجویان خوابگاهی در شامگاه یکشنبه 24 اردیبهشت با حضور و سخنرانی استادمنوچهری، برگزارگردید.
وی دربخشی ازسخنان خودخطاب به دانشجویان گفت: آگاهی خود رادرزمینه های مختلف به ویژه خودمراقبتی وخودکنترلی بالاببرید ولی متاسفانه درعصرجدید اطلاعات افرادعمیق نبوده وسطحی است.
استاد منوچهری افزود: خودمراقبتی یعنی من مراقب باشم تادیگران مرا وادار به کاری نکنند و خودکنترلی یعنی حفظ عزت نفس وایجادخط قرمزبرای خود تا ازآسیب‌ها درامان بمانیم. خود مراقبتی وخودکنترلی بر همه واجب است ومختص جنس خاصی نیست. ما بایدخود راملزم کنیم که درمواقع لزوم به مشاور وروانشناس مراجعه کنیم تابتوانیم مشکلات خود رامدیریت وحل کنیم.
وی دربخشی دیگرازسخنان خودگفت: هیچکس مسئول ایجاد حال خوب درما، نیست فقط خودمان هستیم که باید از راههای صحیح، حالمان را خوب کنیم.
درپایان به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.