برگزاری ورکشاپ آموزش باکس دوزی و زیر ساز لباسهای مجلسی

به همت انجمن علمی - دانشجویی گروه طراحی دوخت، پارچه و لباس و همکاری مرکز نوآوری مد و لباس
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۶۵۵۴ اخبار امورفرهنگی

ورکشاپ آموزش باکس دوزی و زیر ساز لباسهای مجلسی روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه  با حضور استاد جعفری کیان از مدرسین دانشکده در ساختمان پرنیان(کارگاه طراحی7 – فاز2) برگزار شد.
در این ورکشاپ 3 ساعته، نایلکس و باکس دوزی و ساخت بیس بالاتنه در لباس های مجلسی و همچنین نکات مرتبط با این مبحث مانند اصول طراحی الگوی بیس بالاتنه که قابل استفاده در دکلته ، گن، قالب های عینکی ، باکس زمینه لباس و همچنین فنر کشی اصولی لباس، طریقه کاپ سازی با فوم و همچنین استفاده از کاپ آماده در لباس های مجلسی که از موارد بسیار ظریف و اساسی در طراحی و دوخت لباس در صنعت مد و فشن می باشد، پرداخته شد.
همچنین استاد جعفری کیان به بررسی و اصلاح الگوهای تعدادی از دانشجویان پرداخت و درباره عمده ایرادات دانشجویان در الگو پردازی، نکاتی را بیان نمود.