بازدید دانشجویان گروه هنر از چاپخانه‌های انتخاب رسانه و اختر شمال به مناسبت هفته گرافیک

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۶۵۳۱ اخبار امورفرهنگی

به گزارش  امور فرهنگی دانشکده، انجمن علمی گروه هنر  به مناسبت هفته گرافیک  روز یکشنبه 10 اردیبهشت  1402 بازدید علمی دانشجویان رشته نقاشی دانشکده را ترتیب داد و 25 نفر از دانشجویان دانشکده با سرپرستی کارشناس امور فرهنگی و همراهی استاد حسن بیگی با هدف آشنایی با چاپ های افست و سیلک، از چاپخانه‌های انتخاب رسانه و اختر شمال  بازدید نمودند.
دانشجویان در این برنامه ضمن آشنایی با چاپخانه، از بخشهای مختلف این مجتمع دیدن کردند.

شایان ذکر است، مجتمع چاپ و بسته بندی اخترشمال، برندی با قریب به 70 سال قدمت و اعتبار است که در جهت تحقق آنچه تولیدکنندگان از بسته بندی به منظور خلق ارزش، تمایز، ارتقاءجایگاه برند برای محصول خود متصورند میکوشد و خدمات کامل عملیات بسته بندی را برای مشتریان فراهم مینماید. ماموریت مجموعه تمرکز بر کیفیت و طراحی خلاقانه است تا بسته بندیهای مقرون به صرفه تولید نماید و همواره خدماتی بالاتر از سطح توقع مشتریان بر اساس انجام به موقع و با کیفیت بالا و با حفظ نیک‌نامی شرکت ارائه نماید.