جشن تولد یکسالگی نوآفرین شوی بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی برگزار شد

این برنامه با حضور کارآفرینان موفق و برپایی بازارچه تولیدات دانشجویی همراه بود
۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۲ کد : ۶۳۷۶ اخبار امورفرهنگی

در روز یکشنبه هفتم اسفندماه1401، به مناسبت یکسالگی تاسیس بخش نوآفرین شو، بسیج دانشجویی اقدام به برگزاری جشنواره و بازارچه تولیدات دانشجویی نمود.
دراین مراسم دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده درمورد کسب و کار دانشجویی، انتخاب درست، استفاده بهینه از فرصتها و پیشبرد شروع کسب و کار سخنرانی نمود.
استاد خرمدره، مدرس دانشگاه به تبیین موضوع زنان تاریخ ساز پرداخت و فریزاده و دولتی به عنوان کارآفرینان موفق درمورد نحوه شروع کسب و کار و سختی های مسیر با دانشجویان به پرسش و پاسخ پرداختند.
گفتنی است، توسعه و تقویت کارآفرینی، ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد با معرفی فرصتهای شغلی متناسب، ایجاد بستر مناسب برای بازاریابی و فروش محصولات دانشجویان و پرورش و شکوفایی ایده های تولیدی، از اهداف برگزاری این مراسم و بازارچه محصولات دانشجویی بود.