برگزاری همایش انجمن علمی حسابداری همزمان با برنامه هفته پژوهش

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۶ کد : ۵۹۶۵ اخبار و رویدادها تعداد بازدید:۹ به مناسبت گرامیداشت هفته حسابدار و حسابداری
۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۹ کد : ۵۹۶۹ اخبار امورفرهنگی

به گزارش کانون خبر و رسانه امور فرهنگی دانشکده، اعضای انجمن علمی حسابداری همزمان با برنامه هفته پژوهش، مراسمی به مناسبت گرامیداشت هفته حسابدار و حسابداری، روز دوشنبه 21 آذرماه، با حضور اعضای انجمن علمی، دانشجویان فعال و اساتیدحسابداری در محل تالار اندیشه دانشکده برگزار نمودند.
 در این مراسم پس از خیر مقدم و بیان سخنانی توسط دکتر گرشاسبی مدیر گروه علوم اداری و حسابداری دانشکده، دکتر لاله‌فر و استاد پیوندی به عنوان سخنرانان این برنامه، به بیان مطالبی در خصوص اهمیت و حساسیت رشته حسابداری و حسابرسی، بررسی استانداردهای حسابداری و حسابرسی، وضعیت بازار کار و چگونگی ورود به آن، پرداختند.
در ادامه ضمن تبادل نظر با دانشجویان، منابع اطلاعات مهم حسابداری به اشتراک گذاشته شد.

همچنین پیرقلو دبیر انجمن علمی حسابداری درباره تشکیل انجمن، اهداف انجمن،کمیته ها و...... مطالبی را بیان نمود.
اجرای دکلمه توسط فاطمه زهرا کوهنورد یکی از اعضای انجمن علمی،  انتقال تجربه ی دانشجویان موفق فارغ‌التحصیل این رشته، رونمایی از کانال انجمن علمی در پیام رسان بله و اعلام برندگان مسابقه چیستان و اهداء جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.
در پایان از اساتید مدعو و سخنران، اعضای فعال انجمن علمی و فارغ‌التحصیلان موفق، تقدیر و تشکر بعمل آمد.
گفتنی است، حاشیه این مراسم با فروش کتاب های درسی و تخصصی دست دوم ، عضوگیری برای انجمن و پذیرایی همراه بود.
این همایش با همراهی همراه بود.