برگزاری وبینار کنترل خشم و هیجان به همت واحد مشاوره و سلامت و همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشکده شریعتی

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۵۸۸۴ اخبار امور دانشجویی

به گزارش امور فرهنگی دانشکده، وبینار کنترل خشم و هیجان توسط واحد مشاوره و سلامت دانشکده شریعتی با همکاری کانون همیاران سلامت روان در تاریخ چهارشنبه 9/9 /1401 با تدریس دکتر رویا شرافت برگزار گردید.
دکتر شرافت خشم را یکی از اصلی ترین و خطرناک ترین هیجانات، معرفی کرد و بیان داشت: هدف از خشم از بین بردن ناکامی و عامل مشکل ساز زندگی است. البته خشم با خشونت متفاوت است؛ خشم یک هیجان است اما خشونت یک رفتار تخریب ساز یا مخرب می باشد.
وی در ادامه به مبحث آرام سازی ذهنی و آموزش تنفس عمیق پرداخت و دو راهکار کنترل و مدیریت خشم از جمله شناخت هیجان های اصلی و نحوه مقابله با آن و آموزش تفکر حل مساله یعنی بررسی راهکارهای متفاوت برای مواجهه با یک مساله و انتخاب بهترین راهکار را ارائه نمود.