برگزاری مراسم جشن میلاد با سعادت دخت حیدر کرار بانوی بزرگ حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۵ کد : ۵۸۲۹ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، به همت هیات های دانشجویی زیر نظر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، در آستانه میلاد با سعادت اسوه صبر و استقامت حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)، روز یکشنبه 6 آذرماه1401 مراسم جشنی با حضور دانشجویان در نمازخانه دانشکده پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، برگزار شد.
این مراسم با اجرای مولودی خوانی و سخنرانی استاد غروی، همراه بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
استاد غروی در بخشی از سخنان خود بیان نمود: اگر می‌خواهیم  حال دلمان خوب باشد و با انرژی باشیم، باید خودمان را باور کنیم و به داشته‌های خود اعتماد داشته باشیم و سپس برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های خود تلاش کنیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر قرار است در هرجا که هستیم موفق باشیم و بدرخشیم، اول باید از خودمان شروع کنیم چرا که هیچ کس به خودمان از خودمان مهربانتر نیست.سعی کنیم از چیزی که هستیم انرژی بگیریم و برای خودمان یک حرکت رو به جلو طراحی کنیم و چیزهای را در خودمان پیدا کنیم که حال دلمان با آنها خوب باشد.