قابل توجه دانشجویان، اطلاعیه جهت چگونگی گرفتن رمز و رزرو غذا

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۴ کد : ۵۶۳۸ اخبار امور دانشجویی

دانشجویان گرامی خواهشمند است نسبت به دریافت کدفراموشی (QR) از صبح روز جاری تا آخرین وقت روز تحویل غذا اقدام نموده و در صورتی که کد فراموشی دریافت ننموده اید، لطفا از طریق مسیر ذیل نسبت به تعیین رمز دوم اقدام نمایید.

ابتدابه پورتال شخص دانشجو وارد شوید، بعد گزینه تغییر رمز دوم را بزنید و سپس یک رمز 4تا8 رقمی را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید رمز دوم برای یکبار کافی می باشد و نیازی به تعیین دوباره گرفتن رمز دوم نیست.

واحدتغذیه دانشکده شریعتی