برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در ایام رحلت حضرت محمد(ص) و شهادت مظلومانه دومین و هشتمین امام شیعیان در جوار مقبره شهدای گمنام دانشکده

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۵۵۴۳ اخبار امورفرهنگی

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج پیروان ولایت دانشکده، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ویژه برنامه ی عزاداری ایام رحلت جانگداز آفتاب رسالت پیامبر اکرم (ص) و شهادت دومین نور ولایت امام حسن مجتبى (ع) و هشتمین اختر تابناک امامت علی بن موسی الرضا(ع)، ظهر امروز دوشنبه 4 مهر در جوار مقبره شهدای گمنام دانشکده، برگزار شد.
حاضرین پس از اقامه نمازجماعت به خواندن زیارت عاشورا و عرض ادب به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء اباعبدالله(علیه السلام) پرداختند
سپس حجت الاسلام استاد محمد جنتی سخنان خود را پیرامون یاد، خاطره و کرامات شهدا و ارزش خانواده، بیان نمود.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیاتی از قرآن، اظهار داشت: خداوند در قرآن می فرماید:"همه گناهان را می بخشم به جز دو گناه شرک و حق الناس". و بدانید بالاترین حق الناس، در مسائل خانواده می باشد.
استاد جنتی سخنان خود را با روضه خوانی در مدح امام رضا(ع)، پایان داد.
گفتنی است حاضرین در پایان مراسم، بر سر سفره حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، در مزار شهدای دانشکده، میهمان و پذیرایی شدند.