اجرای پنج کارگاه آموزشی دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۶ کد : ۴۷۶۷ اخبار امورفرهنگی

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای شریعتی و با حمایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای ، پنج کارگاه آموزشی در بخش دانشگاهی بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، در روز‌های 28 الی 31 فروردین‌ماه برگزار شد.

به گزارش ادراه‌کل روابط عمومی دانشگاه، پنج کارگاه آموزشی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده و با حمایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بخش دانشگاهی بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، در روز‌های 28 الی 31 فروردین‌ماه برگزار شد.
در دومین روز از شروع برپایی نمایشگاه امسال، بخش دانشگاهی با اجرای کارگاه آموزشی نقش برجسته همراه بود و در روزهای بعدی، کارگاه‌های ابری‌سازی (نقاشی ابر و باد) بر روی کاغذ و پارچه، طراحی پوسترهای قرآنی، نقاشی و نجوم با حضور استادان هنرمند و توانمند دانشکده برگزار گردید.
گفتنی است نمایشگاه قرآن امسال با شعار «قرآن؛ کتابِ امید و آرامش»، از شنبه ۲۷ فروردین همزمان با میلاد امام حسن (ع) آغاز به کار کرد و تا جمعه ۹ اردیبهشت از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۲۳:۳۰ برپا می‌باشد.

لینک خبر دانشگاه فنی :http://news.tvu.ac.ir/news/861059