بازدید نخبه های ورزشی دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی از موزه ی ملی ورزش

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۵ کد : ۴۱۱۸ اخبار تربیت بدنی

بنا به گزارش دریافتی از اداره تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، این بازدید روز گذشته دوشنبه بیست و یکم آذرماه به همت آقای دکتر شریعتی رئیس مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سلامت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای و اداره تربیت بدنی دانشـکده با حضور جمعی از نخبه های ورزشی و دانشجویان برتر این دانشکده از موزه ملی ورزش  بازدید به عمل آوردند.

در رابطه با این موزه ی ملی بد نیست بدانیم هدف اصلی آن، حفاظت و صیانت از میراث ورزش ایران،ارائه ی خدمات آموزشی و فرهنگی، انتقال مفاهیم و آموزه‌هایی چون آیین جوانمردی و آیین المپیزم، پویایی، خلاقیت و تداوم پارالمپیک شعار ( روح در حرکت) است و مکانی برای معرفی و تعمق در تاریخ ورزش‌ها، پهلوانی‌ها، ارزش‌ها، پیروزی‌ها، شکست‌ها، رؤیاها و روایت‌ها در عرصه ی ورزش کشور می باشد.

گفتنی است تندیس جهان پهلوان غلامرضا تختی در این موزه نگهداری می شود.