کسب نایب قهرمانی تیراندازی وزارت علوم توسط دانشجوی دانشکده شریعتی

در دومین دوره مسابقات غیرمتمرکز قهرمانی تیراندازی با تفنگ و تپانچه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های سراسر کشور
۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۰ کد : ۳۹۸۷ اخبار تربیت بدنی

خانم سیده زهرا حسینی دانشجوی تربیت بدنی دانشکده شریعتی که به عنوان نماینده دانشگاه فنی و حرفه ای در دومین دوره مسابقات غیرمتمرکز قهرمانی تیراندازی با تفنگ و تپانچه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، شرکت نمود، موفق به ثبت رکورد 565 و کسب مقام دوم رشته تپانچه بادی شد.

سیده زهرا حسینی

همچنین خانم لعیا محمدی دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی با ثبت رکورد556 موفق به کسب مقام دوم رشته تپانچه بادی دربین تیراندازان شرکت کننده شهر تهران شد.

لعیا محمدی

گفتنی است تیم تیراندازی دانشکده شریعتی متشکل از خانم ها سیده زهرا حسینی، لعیا محمدی، پریناز بهیم، یاسمن درخشنده و زهرا امیدی با مربیگری خانم لیلا لمسه چی و به سرپرستی خانم معصومه شمسی، در این مسابقات حضور یافتند.

این دوره از مسابقات با حضور ۲۲۵ ورزشکار ( ۱۳۲ دختر و ۹۳ پسر) از 22 تا 26 آبان 1400  درسالن تیراندازی پردیس وبه میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی را برای این عزیزان خواهان است.