درخشش دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای در مسابقات فوتسال مهارتی (مجازی) دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۹۲۱ اخبار تربیت بدنی

درخشش دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای در مسابقات فوتسال مهارتی (مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

در این دوره از مسابقات بیش از 170 نفر ورزشکار دختر و پسر در سامانه ستاو ثبت نام و مشارکت داشتند.

دانشجو خانم خانم فاطمه معصومی از  دانشگاه فنی و حرفه ایی شریعتی تهران  از دانشکده شریعتی موفق به کسب مقام سوم در این رقابت ها شدند.

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای، ضمن تبریک این افتخار به خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای، از مسئولین تربیت بدنی دانشکده دکتر شریعتی تشکر و قدردانی می نماید و برای ورزشکار مقام آور موفقیت های روز افزون را از خداوند متعال خواستار است.