اولین نشست مدیریتی مجامع کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای - بهمن ۹۷-دانشگاه شهید باهنر شیراز

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۶۷ اخبار امورفرهنگی

اولین نشست مدیریتی مجامع کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای - بهمن 97-دانشگاه شهید باهنر شیراز
شرکت دبیران کانونهای قرآن و عترت  و هلال احمر دانشکده فنی شریعتی به همراه کارشناس فرهنگی این مرکز دراولین نشست مدیریتی مجامع کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه فنی و حرفه ای بامحوریت  کانونهای قرآن و عترت وهلال احمر در تاریخ 13 لغایت 17 بهمن در دانشگاه شهید باهنر شیراز .
این نشست با حضور ۱۳۱ نفراز دبیران کانون‌های هلال احمر و ۱۲۹ نفر از دبیران کانون‌های قرآن و عترت و با هدف هدایت و جهت‌دهی کانون‌های فرهنگی به سمت و سوی فعالیت‌های تخصصی، انسجام فعالیت‌ها و تقویت فعالیت‌های گروهی، انتخاب رابطان استانی و تقویت هم‌افزایی میان دبیران کانون‌ها برگزار گردید.
این نشست در روز ۱۷ بهمن‌ماه به همراه تقدیر از 13 نفر از برگزیدگان جشنواره رویش به کار خود پایان داد.