مراقبت‌های سلامت روان برای همه

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۶۵۹ اخبار امور دانشجویی

مراقبت‌های سلامت روان برای همه:  بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم

مناسبت هفته سلامت روان از 18 تا24 مهرماه

سلامتی نبود بیماری یا ناتوانی نیست بلکه بهزیستی کامل جسمی، روانی و اجتماعی در نظر گرفته می‌شود. با این حال سلامت روان بخش نادیده گرفته شده تلاش‌های جهانی برای بهبود سلامت است. در سال‌های اخیر، به طور فزاینده‌ای به نقش مهم سلامت روان برای دستیابی به اهداف تحول جهانی اذعان شده است. سلامت روان یک سرمایه گذاری است نه هزینه بنابراین باید برای جلوگیری از فاجعه بیشتر در اولویت قرار گیرد. سلامت روان به اندازه سلامت جسمی برای بهزیستی ضروری است و می‌توان آن را هر روز از طریق تعاملات و نحوه رفتار با افراد دیگر کسب کرد و یا از دست داد. به خاطر داشته باشیم ممکن است فردی بیماری روانی نداشته باشد اما دارای سلامت روان ضعیفی باشد که مانع بهره‌وری و رشد فردی-اجتماعی می‌شود و این چالش پیامدهایی را برای کل جامعه در بر خواهد داشت.

همچنان که شعار روز جهانی سلامت روان بر «مراقبت سلامت روان برای همه: بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم» تاکید نموده امید است ما نیز در مسیری گام برداریم که مراقبت سلامت روان برای همه و در همه جا به واقعیت تبدیل شود.

بروشور روز جهانی سلامت روان

مرکز مشاوره دانشگاه تهران