برگزاری تور مجازی بازدید دانشجویان دانشکده شریعتی از چاپخانه صنوبر

گروهی از دانشجویان این دانشکده با همراهی استاد درس مربوطه، از این چاپخانه به صورت مجازی بازدید نمودند
۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۳ کد : ۲۵۰۰ اخبار امورفرهنگی

گروهی از دانشجویان رشته گرافیک با همراهی استاد درس مربوطه ،جناب آقای طباطبایی از چاپخانه صنوبر به صورت مجازی بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی با توجه به  شرایط کنونی کشور و شیوع ویروس کرونا، در همین راستا با هماهنگی مدیریت گروه هنر با چاپخانه صنوبرو مقدمات لازم که توسط معاونت دانشجویی دانشکده، صورت گر فت و همچنین مساعدت مدیر و همکاران ایشان در این چاپخانه، یک دوره بازدید مجازی برای دانشجویان گروه گرافیک این دانشکده فراهم شد .
در این بازدید دانشجویان با همراهی مسئول بازدید آقای رباط جزی، با فعالیت ها و بخش های مختلف این چاپخانه آشنا شدند و در پایان با برقراری امکان پرسش و پاسخ بصورت زنده، مسئول بازدید در بازه زمانی 3 ساعت به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

روابط عمومی دانشکده ضمن تشکر و قدردانی از اساتید فعال و خلاق گروه هنر و صاحبان مشاعل و حرفه  که مقدمات این بازدید ها را فراهم کرده و می کنند، از خداوند متعال، آرزوی موفقیت و سربلندی را برای ایشان خواهان است .