تکمیل فرم سلامت جسم و روان به صورت اینترنتی - اطلاعیه

تکمیل فرم سلامت (جسم و روان) به صورت اینترنتی -"قابل توجه دانشجویان ورودی بهمن ۹۷ " (ترم یک)- اطلاعیه

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۵ کد : ۱۵۴ اخبار امور دانشجویی
تکمیل سریع فرم سلامت جسم و روان به صورت اینترنتی مختص دانشجویان ورودی بهمن ۹۷ ( ترم یک)

به اطلاع دانشجویان عزیز ترم یک (ورودی بهمن 97 ) می رساند

تا تاریخ 97/11/30 فرصت دارند با استفاده از مرورگر Internet explorer  به لینک کارنامه سلامت روان به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth مراجعه و نسبت به پرکردن فرمها و سپس ارائه و تحویل پرینت نهایی آن به واحد مشاوره واقع در ساختمان زیتون - سرکار خانم کاویانی  اقدام نمایند .
عزیزانی که در روز ثبت نام ( شروع ترم مهر ) فرمها را دستی پرکرده اند نیز مشمول این طرح می باشند.

** شایان ذکر است ادامه دسترسی دانشجویان فوق به اینترنت دانشکده و میز کاردرسیستم آموزشی سادا منوط به انجام به موقع موارد فوق می باشد.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   اداره اموردانشجویی

سکینه دهقان ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۳