دومین روز از گردهمایی معاونین، کارگزاران و کارشناسان دانشجویی فرهنگی برگزار شد

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۴۸۱ اخبار امورفرهنگی

از اولین دقایق صبح روز چهارشنبه یازدهم دی ماه  شاهد برگزاری دومین و آخرین روز از این برنامه با حضور دکتر مهدی (معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای) در سالن مفرح دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی هستیم. در بخش نخست این روز خانم رباط جزی (مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای) آقای مهندس رمضانی (مدیر کل اداره تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای) به ایراد سخنرانی و بررسی موارد این  دو حوزه پرداخت.

پس از بررسی موارد مربوط به حوزه اداره امور دانشجویی توسط مدیر کل و برخی از مسئولین این بخش، همیاری مراکز علیرغم موانع و محدویت های مالی موجود، ضرورت فضاهای ورزشی بانوان در استان ها و مراکز تابعه، کمبود نیروی انسانی، بررسی مشکلات و جوانب مختلف سامانه ثبت فعالیت های ورزشی، تلاش در جذب رشته کارشناسی این رشته و .... از جمله عناوین سخنرانی  آقای رمضانی بود که در انتها با پرسش و پاسخ حضار ادامه یافت و جمع بندی گردید.